Galatasaray'ın Slovakya kampı

Yeni sezona İstanbul’da tesislerinde başlayan ve kamp için Slovakya'ya giden Galatasaray çalışmalarına burada devam ediyor. Sarı-kırmızılılar ilk hazırlık maçını yarın oynayacak.

Galatasaray'ın Slovakya kampı
01 Temmuz 2017 - 13:16

Sarı-kırmızılılar Slovakya kampına yaptıkları idmanla devam etti. Başkent Bratislava'nın Samorin kasabasında gerçekleştirilen kampta futbolcular, teknik direktör Igor Tudor yönetiminde, konakladıkları otelin sahasında çalışmalırın yaptı.

İdmanda iki gruba ayrılan oyuncuların bir bölümü tempolu koşular yaparken, yeni transferler Bafetimbi Gomis, Maicon Roque ve Younes Belhanda'nın da yer aldığı grup top sürme ve şut çalışması gerçekleşirdi.

Milli takımlarda oldukları için sezon başı çalışmalarına geç katılan Selçuk İnan, Semih Kaya, Ahmet Çalık, Rodrigues ve Eren Derdiyok'a ise performans testi uygulandı. Teste bu futbolcuların zorlandıkları görüldü.

SAÇLAR GİTTİ

Sarı-kırmızılıların yurt dışı kampına ilk kez katılan altyapı oyuncularının saçlarının kesilmesi ritüeli Slovakya kampında da sürdürüldü.

Genç oyuncular Abdussamed Karnuçu, Recep Gül, Yunus Akgün ve Ozan Kabak'ın saçları yine altyapıdan yetişen futbolcu Semih Kaya tarafından kesildi.

Bu arada Galatasaray, Macaristan 2. Lig ekiplerinden Gyirmot ile yarın bir antrenman maçı yapacak.

Kamp yapılan otelin sahasında oynanacak mücadele 20.30'da başlayacak.


YORUMLAR

  • 0 Yorum