Yeni Malatya'da hedef kalıcı olmak

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, yeniden çıktıkları Süper Lig'de kalıcı olmak istediklerini söyledi.

Yeni Malatya'da hedef kalıcı olmak
01 Temmuz 2017 - 13:39

Süper Lig’in yeni takımı Yeni Malatyaspor’da yapılan olağan mali genel kurul toplantısında konuşan başkan Adil Gevrek, yakaladıkları başarının arkasında herkesin katkısının bulunduğunu belirtti.

Göreve geldiklerinden itibaren kısıtlı bütçelerle çok büyük başarıları imza attıklarını anlatan başkan Gevrek, üç yıl içerisinde iki şampiyonluk yaşadıklarını söyledi.

Gevrek, “Süper Lig'e çıktık. Maalesef şunu söylemek istiyorum; sanki Süper Lig'de değilmişiz gibi bir havayla karşılaşıyoruz. Bu durum beni üzüyor. Yapmış olduğumuz emekler arka plana atılıyor. Bir takımın Süper Lig'e çıkması aynı zamanda kenttin de o lige çıkması demektir” dedi. 

“DOĞU’YU TEMSİL EDİYORUZ”

Süper Lig'de sadece Malatya'yı değil, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'yu temsil eden tek takım olduklarını vurgulayan Gevrek, yapmaları gereken çok iş olduğunu, bunların başında tesis ve altyapı çalışmalarının geldiğini belirterek, “Süper Lig'e çıktık ve burada mutlaka kalıcı olmamız lazım. Bu ligde de bir hedefimizin olması lazım. Çıkmak kolay olmadı ve durmak da kolay olmayacak. Biz ilk yılımızda kalıcı olacağız” dedi.

“HEDEFLERİMİZ VAR”

Üç yıllık planlama yaptıklarını vurgulayan Yeni Malatya Başkanı Gevrek, “Takımın başına Ertuğrul Sağlam'ı getirdik. Türkiye'de başarılara imza atmış, Anadolu takımını şampiyon yapmış bir hocayla anlaştık. Üç yıl içerisinde Malatya'nın hedefi olması lazım. Bu hedef içerisinde 'İlk yıl kalıcı olmak, ondan sonraki süreçte de UEFA Avrupa Ligi' dedik. Ben Süper Lig hedefini koyduğum zaman kimse inanmadı. Biz inanarak söyledik” diyerek sözlerini tamamladı. 

BÜTÇE 90 MİLYON

Bu arada mali genel kurulda, kulübün geçen sezondan 5 milyon 989 bin lira borcunun olduğu kaydedilerek, Süper Lig bütçesinin ise 90 milyon TL olarak belirlendiği ifade edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum