Galatasaray'ın 'Süper' ikilisi

Galatasaray'ın Ocak ayında kadrosuna kattığı Mostafa Mohamed ve Henry Onyekuru, kısa sürede takıma uyum sağlarken toplam 9 gole doğrudan katkıda bulundular.

Galatasaray'ın 'Süper' ikilisi
17 Şubat 2021 - 02:27
FUTBOO | Süper Lig'de geride kalan 25 hafta sonunda lider durumda olan Galatasaray'da özellikle yeni transferlerin etkisi ciddi şekilde takıma olumlu yansıyor.

Sarı-kırmızılı takımın Ocak ayında kadrosuna uzun uğraşlar sonunda kattığı Mostafa Mohamed ve Henry Onyekuru ikilisi, kısa sürede takıma uyum sağladı. Mohamed ve Henry Onyekuru henüz birkaç maça çıkmalarına rağmen Galatasaray'ın aldığı galibiyetlerde önemli rol oynadı.

Mohamed + Onyekuru: 7 gol, 2 asist

Galatasaray'a Zamalek'ten transfer edilen Mostafa Mohamed, mücadeleci yapısı ve kafa vuruşlarındaki etkinliği ile dikkat çekerken sarı-kırmızılı takım formasıyla çıktığı 4 maçta 4 gole imza attı. Mohamed bu gollerin 3'ünü Süper Lig, 1'ini ise Ziraat Türkiye Kupası'nda kaydetti.

Galatasaray'ın bir kez daha kiralık olarak kadrosuna kattığı Henry Onyekuru da sanki ara vermemiş gibi bir geri dönüş yaptı. Henry Onyekuru transferinden sonraki ilk maçıyla birlikte gollerini atmaya başladı. Nijeryalı oyuncu Galatasaray formasıyla çıktığı 5 resmi maçta 3 gol, 2 asistik performans sergiledi. Onyekuru bu gol ve aisstlerin tamamını Süper Lig maçlarında yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum