Galatasaray Juve'nin yıldızını istiyor

Galatasaray, sezon sonunda Juventus ile sözleşmesi sona erecek yıldız oyuncu Adrien Rabiot'u transfer etmek istiyor.

Galatasaray Juve'nin yıldızını istiyor
11 Nisan 2024 - 10:27
Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesine devam eden Galatasaray, bir dünya yıldızı için daha harekete geçti. Sarı kırmızılı takım, Juventus ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek 29 yaşındaki orta saha Adrien Rabiot'un peşine düştü.

İtalya Serie A'da Juventus forması giyen Rabiot, kulübüyle sözleşme yenilemedi. Sözleşmesi haziran ayında sona erecek olan Fransız orta saha, sezon sonunda takımına veda edecek. Geçen ara transfer döneminde de Galatasaray'ın gündeminde olan 29 yaşındaki futbolcu için sarı-kırmızılılar yeniden hamle yapmaya başladı. Ancak tecrübeli futbolcu için birçok takım devreye girmiş durumda.

Transfer sihirbazı Erden Timur erken davranarak bu işi bitirmek istiyor. Rabiot için kesenin ağzını açmayı planlayan Cimbom, önümüzdeki sezon Devler Ligi'nde başarılı olacak bir kadro kurmak istiyor. Juventus'un 2018 yılında PSG'den bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Adrien Rabiot, siyah beyazlı formayla lig, kupa ve süper kupa şampiyonluğu yaşadı. 29 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 40 milyon euro.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum