Mauro Icardi'den 'alkış' açıklaması

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi, Süper Kupa'da Fenerbahçe'nin genç oyuncularını neden alkışladığını açıkladı.

Mauro Icardi'den 'alkış' açıklaması
11 Nisan 2024 - 10:11 - Güncelleme: 11 Nisan 2024 - 11:15
Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Süper Kupa'da Fenerbahçe'nin genç oyuncularını neden alkışladığını açıkladı.

Golcü oyuncu, takımını 1-0 öne geçirdikten sonra Fenerbahçeli oyuncular sahadan çekilirken, genç oyuncuları alkışlamıştı. Icardi konuyla ilgili ''Benim sahadaki oyunculara karşı olumsuz bir tavrım ve davranışım asla olamaz. Onlar kendilerinden isteneni yaptılar, diğeri farklı bir konu. Ben sadece gençleri alkışlamak istedim'' ifadelerini kullandı.

Icardi’nin aynı gün içerisinde U19 Ligi’nde maç oynayıp, sonra da kendilerine karşı mücadele etmek zorunda kalan genç oyuncuların durumuna çok üzüldüğü ve bu alkışlarla bir anlamda onları destekleyip, moral vermeye çalıştığı öğrenildi. Icardi, Fenerbahçe’nin sahadan çekilmesiyle birlikte kazanmayı garantiledikleri Süper Kupa’yı, takım arkadaşlarıyla birlikte coşku içerisinde kutlamış, ardından kendi aralarında oynadıkları idman maçında da hırsı ve çalışkanlığıyla ön plana çıkmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum