Galatasaray - Karagümrük muhtemel 11'ler

Süper Lig'in 31. haftasında lider Galatasaray ile Fatih Karagümrük karşı karşıya gelecek. 

Galatasaray - Karagümrük muhtemel 11'ler
23 Nisan 2023 - 00:01 - Güncelleme: 23 Nisan 2023 - 01:12
Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray ile Fatih Karagümrük kozlarını paylaşacak. 

Nef Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele saat 19.00'da başlayacakken, karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetecek. Maç beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Galatasaray - Karagümrük muhtemel 11'ler

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Adekugbe, Oliveira, Torreira, Mertens, Rashica, Kerem, Icardi

Karagümrük: Batuhan, Biraschi, Rayyan, Dresevic, Levent, Bertolacci, Ozdoev, Lawrence, Lobjanidze, Borini, Diagne

Yeni seriye başladı

Ligden çekilmek zorunda kalan Gaziantep FK ile oynaması gereken maç, hükmen Galatasaray'ın lehine yazılınca, sarı-kırmızılılar ligdeki galibiyet serisi 13 maça çıktı. Son karşılaşmada ise Kasımpaşa'yı tek golle mağlup ettiler.

Sonrasında ise Kasımpaşa'yı tek golle mağlup eden Galatasaray, Süper Lig tarihinde üst üste 14 maç kazanan tek takım olmayı başardı. Ancak milli ara öncesinde Konyaspor'a deplasmanda 2-1 yenildiler ve seri sona erdi. Dönüşte ise zorlu Adana Demirspor maçından 3 puanı 2 golle çıkarmayı başardılar. Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a deplasmanda kaybetmesiyle birlikte de puan farkı yeniden 6 oldu. Ancak kupada Başakşehir'e 3-2 yenilerek Türkiye Kupası'na veda ettiler. Sonrasında Kayserispor'u 6-0 yendiler ve rakiplerine güçlü bir mesaj verdiler. Son lig maçında ise zorlu Alanya deplasmanından 4 gollü galibiyetle döndüler.

Galatasaray 6-2 önde

Galatasaray ile Fatih Karagümrük arasında oynanan 10 maçta 2 kez beraberlik sonucu çıktı. Sarı-kırmızılılar 6 karşılaşmayı kazanırken Karagümrük ekibi sahadan 2 kez galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum