Galatasaray - Lazio muhtemel 11'ler

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi gruplarındaki ilk maçında Lazio ile kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...    

Galatasaray - Lazio muhtemel 11'ler
16 Eylül 2021 - 03:03 - Güncelleme: 17 Eylül 2021 - 00:48
UEFA Avrupa Ligi gruplarının ilk maçında temsilcimiz Galatasaray ile Lazio karşı karşıya gelecek. 

Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Sloven hakem Matej Jug yönetecek. Mücadele saat 19:45'ten itibaren EXXEN'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Berkan, Emre Kılınç, Cicaldau, Morutan, Kerem, Halil

Lazio: Strakosha, Lazzari, Patric, Felipe, Hysaj, Alberto, Basic, Anderson, Zaccagni, Moro, Muriqi

Eksikler

Galatasaray: Arda Turan, Gustavo Assunçao, Boey

Alışma sürecinde

Yeni ve genç bir takım kuran Galatasaray'da uyum süreci devam ediyor. Ligde ilk 4 haftada 8 puan toplamalarına karşın son 2 maçta belki de gençliğin azizine uğradılar. Kasımpaşa ve Trabzonspor karşısında 2-0 öne geçmelerine karşın sahadan birer puanla ayrılmak zorunda kaldılar. Aynı hataların tekrarlanıp tekrarlanmaması Lazio maçında sonuç için önemli bir belirleyici olacak.

Haaland yine çok formda

Maurizio Sarri ile yenir bir maceraya başlayan Lazio, Serie A'ya etkileyici bir başlangıç yaptı. İlk 2 maçta Empoli ve Spezia'yı farklı mağlup etmelerine karşın son karşılaşmada Milan'a 2-0 yenilmekten kurtulamadılar. Yine de bu sezon daha sistemli ve prensipli bir oyun ortaya koyduklarını vurgulamak gerekiyor.

5 maçta eşitlik var

Galatasaray ile Lazio arasında oynanan 5 maçta 1 kez beraberlik sonucu çıktı. Diğer maçları taraflar ikişer kez kazandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum