Galatasaray Moskova'da dondu kaldı

Maçta sarı kart gören Serdar Aziz Porto maçında cezalı duruma düşerken karşılaşma da Lokomotiv Moskova'nın 2-0 östünlüğüyle sona erdi.

Galatasaray Moskova'da dondu kaldı
28 Kasım 2018 - 20:41 - Güncelleme: 28 Kasım 2018 - 23:39

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda mücadele eden Galatasaray 5. Hafta maçında deplasmanda Lokomotiv Moskova'ya 2-0 yenilerek gruptan çıkma umutlarını kaybederken, üçüncülük şansını da tehlikeye soktu.

Karşılaşmanın başından sonuna kadar rakibine oranla daha az topa sahip olan ve daha az pozisyona giren sarı-kırmızılı ekip buna karşın uzun süre kalesini korumayı başardı.

43. dakikada Lokomotiv Moskova atağında Grzegorz Krychowiak'ın şutu Ryan Donk'a çarparak Muslera'yı yanılttı ve Galatasaray 1-0 yenik duruma düştü.

İkinci yarıya da hızlı başlayan ev sahibi takım Vladislav Ignatyev ile 54. dakikada farkı ikiye çıkarttı.

Maçta sarı kart gören Serdar Aziz Porto maçında cezalı duruma düşerken karşılaşma da Lokomotiv Moskova'nın 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Sarı-kırmızılı takım 6. Hafta maçında Porto karşısında mağlup olsa bile Lokomotiv Moskova Schalke deplasmanında kazanamazsa 3. olarak UEFA Avrupa Ligi'ne devam edecek. Galatasaray İstanbul'daki ilk maçta Rus rakibini 3-0 mağlup ettiği için olası bir puan eşitliğinde ikili averajda üstün bulunuyor.

Bu sonucun ardından D Grubu'nda puan durumu şu şekilde oluştu:

YORUMLAR

  • 0 Yorum