Terim transfer istedi

Terim, "Galatasaray taraftarına bazı şeyler söylemek istiyorum. Bize hem ocak ayında, hem temmuz ayında müsaade edecekler. Ne demek istediğimi anlıyorlar. Zaman zaman böyle mesajlar veriyoruz." diye konuştu.

Terim transfer istedi
28 Kasım 2018 - 23:10

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim Lokomotiv Moskova maçı sonrası yayıncı kuruluşa şu açıklamaları yaptı:

"İlk yarı iyi bir Galatasaray vardı sahada ancak içeri 1-0 girmemiz... Maalesef çabuk kırılıyoruz. Gol pozisyonu adayları vardı. Bunların birini yapsak iş çok değişebilirdi. Devreye 0-0 girsek hayıflanacağımız yerde 1-0 geride girdik."

"Bahane üretmeye gerek yok. Gole kadar olan bölümde Galatasaray çok iyiydi. Ondan sonra değildi. İnşallah UEFA Avrupa Ligi'ne kalırız. O da kolay değil. Elimizden geleni yapacağız."

"Galatasaray taraftarına bazı şeyler söylemek istiyorum. Bize hem ocak ayında, hem temmuz ayında müsaade edecekler. Ne demek istediğimi anlıyorlar. Zaman zaman böyle mesajlar veriyoruz."

"Elimizden geldiği kadar, kulübümüzün gücü yettiği kadar (-ki, yeter Allah'a şükür) Ocak'ta yetecektir. Bunun başka bir şekli yok. Açıkçası böyle skorlara ben de alışkın değilim. Üst üste ve Galatasaray'da."

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum