Galatasaray, sol bekini Brezilya'da buldu

Sarı-kırmızılı takımın sportif direktörü Cenk Ergün, oyuncu izleme komitesinin önerdiği Junior’u takibe aldı. Brezilya’ya Sao Paulo’nun maçını izlemeye giden Ergün’ün çok beğendiği 21 yaşındaki genç futbolcu için girişimlere başlandığı öğrenildi.

Galatasaray, sol bekini Brezilya'da buldu
07 Haziran 2017 - 11:02

Galatasaray’da teknik direktör Igor Tudor’un yeni sezonda 3-4-3 sistemine uygun futbolcu arayışları sürüyor. Defansın solunda oynatabileceği futbolcu arayan Cimbom, oyuncu izleme komitesinin tavsiyesi ile aradığı ismi Brezilya’da buldu.

Sportif direktör Cenk Ergün, izleme komitesinin tavsiyesine uyarak genç yıldızı çıplak gözle izlemek için Brezilya’nın yolunu tuttu. Ergün, Sao Paulo’nun Ponte Preta deplasmanına çıktığı maçta Junior’un izledi. Sao Paulo 1-0 kaybetse de 90 dakika sahada kalan genç sol bek, sarı-kırmızılı yetkiliden tam not aldı.

TEKLİF 2 MİLYON EURO

Cenk Ergün, hiç vakit kaybetmeden futbolcunun kulübüyle pazarlıklara başladı. Sao Paulo, ocak ayında Junior’u Gremio’dan 150 bin euroya kadrosuna dahil  etmişti.

Brezilya ekibinin 21 yaşındaki oyuncu için kapıyı 2 milyon euro’dan açtığı gelen haberler arasında. Fanatik’in haberine göre Galatasaray, daha önce de sol bek sorununu Brezilya’dan transfer ettiği Alex Telles’le çözmüş, Sambacı daha sonra 6.5 milyon euroya Porto’ya satılmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum