Advocaat Hollanda'da iddialı başladı

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve Hollanda Milli Takımı'nın başına geçen Dirk Advocaat, ilk basın toplantısında iddialı konuştu.

Advocaat Hollanda'da iddialı başladı
07 Haziran 2017 - 10:55

Spor Toto Süper Lig'i 3. sırada bitiren Fenerbahçe ile sözleşmesi biten ve Hollanda Milli Takımı'nın başına geçen Dirk Advocaat, bu görevinde ilk kez basın toplantısı düzenledi. 

"GRUPTAN ÇIKMAYA YETECEK KALİTEDEYİZ"

Rusya'da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri A Grubu'nda yer alan Hollanda'nın Lüksemburg ile oynayacağı maç öncesi basın toplantısında konuşan Dirk Advocaat, "Şu anda kritik nokta iyi futbol değil, ihtiyacımız olan puanları almak. Buna da Lüksemburg karşılaşmasıyla başlamak zorundayız. Bunun ardından da Fransa ve Bulgaristan ile çok önemli iki karşılaşma oynayacağız. Umudumuzu koruyoruz. Son dönemde insanlar milli takımımıza nasıl bakıyor farkındayım. Yine de her şeye rağmen gruptan çıkmaya yetecek kalitemiz olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı. 

GRUBUNDA 4. SIRADA

Eleme grubunda lider Fransa'nın 6, ikinci basamakta İsveç'in 3 ve üçüncü sıradaki Bulgaristan'ın 2 puan gerisinde 4. sırada yer alan Hollanda, Fransa'da düzenlenen 2016 Avrupa Şampiyonası'na da katılamamıştı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum