Galatasaray stoperini Brezilya'da buldu

Defansta sorun yaşayan sarı-kırmızılılar aradığı kana Sao Paulo’da ulaştı. Teknik patron Igor Tudor’un çok beğendiği Brezilyalı stoper Maicon'un, takımın hava toplarındaki zafiyetini kapatacak yetenekte olduğu öğrenildi.

Galatasaray stoperini Brezilya'da buldu
06 Haziran 2017 - 11:04

Galatasaray’da süre gelen stoper sorunu sonunda çözülüyor. Teknik direktör Tudor’un ‘savunmanın lideri olur’ dediği, ara transfer döneminde de adı gündeme gelen Maicon, sarı-kırmızılıların liste başı haline geldi.

MALİYETİ FAZLA AMA

Manchester City’den Mangala’nın yüksek ücreti, Valencia’da Abdennour’dan ise Fransa’da takım araması yüzünden vazgeçtiği öğrenilen Galatasaray’ın ara transferde de gündemlerinde olan ancak Sao Paulo oyuncusunu bırakmaması üzerine ertelenen bu transfer için 5.5 milyon euroyu gözden çıkarabileceği gelen haberler arasında.

“SORUNUMUZU ÇÖZER”

Igor Tudor’un da 2020’ye kadar sözleşmesi bulunan 1.91’lik futbolcuyu çok beğendiği ve transfer edilmesi halinde yaşanan hava topu zafiyetine çare olacağı raporunu yönetime ilettiği bildirildi.

Sarı-kırmızılılar, 28 yaşındaki yıldız için transfer girişimlerini hızlandırırken, futbolcuyla anlaşıldığı ve herhangi bir pürüzün bulunmadığı öğrenildi.

CHICHY İÇİN TEMASLAR SÜRÜYOR

Sarı-kırmızılılar, defansın sağı ve solu için de çalışmalarını sürdürürken, sol bölge için düşünülen Gael Chichy için temasta bulunuyor. Fenerbahçe’nin de ilgilendiği Fransız oyuncunun seneliği 2.5 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme istediği ve görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Manchester City ile sözleşmesi biten 31 yaşındaki Chichy’nin bonservisinin elinde olması taliplisi olan kulüplerin iştahını oldukça kabartıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum