Sergen Yalçın Süper Lig'e dönüyor

2017-2018 sezonunda ligin yeni ekiplerinden Yeni Malatyaspor, geçen yıl Kayserispor’un başında 17 maçta sahaya çıkan genç teknik adama resmi teklif yapmaya hazırlanıyor.

Sergen Yalçın Süper Lig'e dönüyor
06 Haziran 2017 - 11:37 - Güncelleme: 06 Haziran 2017 - 11:40

TFF 1. Lig’de 2016-2017 sezonunu şampiyon Sivasspor’un arkasından ikinci sırada tamamlayarak Süper Lig’e doğrudan yükselen Yeni Malatyaspor, teknik direktörlük görevi için Sergen Yalçın’a ısrarlı tekliflerini sürdürüyor.

Sarı-siyahlı takımı TFF 1. Lig’den Süper Lig’e yükselten teknik direktör İrfan Buz’la yollarını ayıran Yeni Malatyaspor yönetimi gelecek sezon yollarına bir başka teknik adamla devam edileceğini açıklamıştı.  Uzun bir süredir arayışlarını sürdüren ve teknik direktör adaylarını eleyerek Sergen Yalçın’da karar kılan sarı-siyahlı yönetim resmi teklif için hazırlanıyor.

RESMİ TEKLİF SUNACAKLAR

Genç teknik adama sözlü olarak teklifte bulunan ve henüz bir yanıt alamayan Yeni Malatya yönetiminin İstanbul’da görüşeceği Sergen Yalçın’a resmi teklifini sunacağı öğrenildi.

Sergen Yalçın geçen sezon Süper Lig’in 13. haftasında Kayserispor’un başına geçmiş, düşme hattındaki sarı-kırmızılı takımda 17 resmi maçın 5’ini kazanarak 5’inde beraberlik almıştı.

Genç teknik adama gelecek sezon için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Kıbrıs Süper Ligi’ne yükselen Ozanköy Spor Kulübü’nün Sportif Direktörlük görevi de teklif edilmişti.
Kaynak: Sporx

YORUMLAR

  • 0 Yorum