Galatasaray ve Beşiktaş'ın listesindeki kaleci

Muslera'nın alternatifi olarak tecrübeli bir isim arayan Galatasaray ve Karius'un ayrılmasından sonra gelecek sezon için kaleci transfer edecek Beşiktaş, Ruud Boffin'in peşinde.

Galatasaray ve Beşiktaş'ın listesindeki kaleci
21 Haziran 2020 - 09:55

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da forma giyen Belçikalı file bekçisi Ruud Boffin'in menajeri katıldığı bir sosyal medya yayınında açıklamalar yaparken, 32 yaşındaki file bekçisini Türkiye'nn büyük takımlarının istediğini söyledi. Menajer Gunther Thiebaut, "Boffin, harika bir kaleci. Son olarak Beşiktaş'a karşı harika bir maç çıkardı. Türkiye'nin önde gelen kulüpleri şu an kaleci arıyor ve Boffin ile ilgileniyorlar" dedi.

Belçika basınında yer alan haberlerde, menajeri Thiebaut'un adını vermediği takımların Beşiktaş ve Galatasaray olduğu belirtildi.

32 yaşındaki Belçikalı kaleci Boffin'in sözleşmesi 2022 yazında sona erecek. Bu sezon Süper Lig'de 19 maça çıkan Ruud Boffin, 6 maçta gol yemezken; kalesinde 31 gol gördü.

Galatasaray ve Beşiktaş için iyi bir alternatif

Loris Karius'un ayrılmasından sonra kalesini Süper Lig'in sonuna kadar Ersin ve Utku'ya emanet eden Beşiktaş, gelecek sezon için tecrübeli bir ismi kadrosuna katmak istiyor. Muslera'yı sakatlığa kurban veren Galatasaray'da da Fatih Terim, alternatif olarak tecrübeli bir isme sıcak bakıyor. İki takım da henüz resmi bir adım atmazken, Süper Lig'de performansıyla kendini kanıtlamış Boffin, iki ekip için de iyi bir alternatif olarak görünüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum