Türk Telekom'da gözler ikisinin üzerinde!

Galatasaray - Gaziantep FK maçı öncesi her iki takımdan da kilit oyuncuları inceledik.

Türk Telekom'da gözler ikisinin üzerinde!
21 Haziran 2020 - 09:49

Galatasaray, Süper Lig'de pandemi sonrası ilk kez Türk Telekom Stadyumu'na çıkıyor. Rakip ise Gaziantep FK. Bu karşılaşmada iki takımdan da ön plana çıkması muhtemel isimleri değerlendirdik.

Galatasaray, son iki sezon şampiyon olduğunda sezon sonunda sorumluluğu alan futbolcuların başında Sofiane Feghouli geliyordu.

Feghouli'nin haftalarına girdik

Sezon başlarında ortada gözükmeyen Cezayirli yıldız, 2 sezondur sonlara doğru açılıyordu. Bu sezonda da açılma vakti gelmiş olması gerekiyor. Hatta biraz geçti bile... Özellikle Muslera'nın yokluğunda artık takımın en tecrübeli futbolcularından birisi konumunda. Elini taşın altına sokması gereken bir maç.

Mutlak kazanılması gereken bu karşılaşmada Feghouli'nin Galatasaray adına fark yaratmasını bekliyoruz. Bu sezon 5 gol, 3 asisti bulunan Feghouli'nin sevdiği haftalara girmiş bulunmaktayız...

Yavaş savunmaya karşı Kayode

Gaziantep'te ise Maxim ve Kayode arasında gidip geldik ama Galatasaray savunmasını düşünüp Kayode dedik. Ahmet Çalık ve Lemina ikilisinden oluşan Galatasaray stoper hattı, Kayode'nin hızı karşısında oldukça zorlanacaktır. Kalede de Muslera değil Okan Kocuk var. Gaziantep, ataklarda topu ilk olarak Kayode ile buluşturmak isteyecektir. Çünkü sarı kırmızılı takımın en hassas yeri şu anda stoper bölgesi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum