Galatasaray, yeni Felipe Melo ile anlaştı iddiası

Avrupa'ya veda ettikten sonra lig için kadrosunu güçlendirme çalışmalarına hız veren Galatasaray'ın defansif orta saha olarak Manchester City'den Fernando ile anlaştığı iddia edildi.

Galatasaray, yeni Felipe Melo ile anlaştı iddiası
23 Temmuz 2017 - 15:45

Bafetimbi Gomis, Younes Belhanda, Maicon ve Mariano transferleriyle taraftarını heyecanlandıran ancak Avrupa'ta katıldığı ilk aşamada veda eden Galatasaray, Süper Lig için toparlanma evresine girdi. Bu süreçte transferlerle kadrosunu güçlendirmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, defansif orta saha olarak Manchester City'nin Brezilyalı oyuncusu Fernando ile ilgileniyor.

ANLAŞTI İDDİASI

Cimbom'dan Fernando ile ilgili resmi bir açıklama gelmezken, İngiliz basınından Daily Star'ın haberine göre Galatasaray, Fernando'ya 3+1 yıllık sözleşme ve yıllık yaklaşık 4 milyon Euro maaş önerdi. 


VALENCIA DA İSTİYOR

Temsilcimizin Fernando transferi için yaptığı teklife yer veren Daily Star, aynı zamanda Brezilyalı ile İspanyol ekibi Valencia'nın da ilgilendiğini belirtti. 

26 MAÇA ÇIKTI

Geçtiğimiz sezon Manchester City formasını giymekte zorlanan 29 yaşındaki defansif orta saha, 10'u ilk 11 olmak üzere 26 maça çıkabildi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum