Galatasaray yeniden çilek peşinde

Transfer çalışmalarını dört koldan sürdüren Galatasaray yönetimi, sürpriz iki ismin peşine düştü. Geçen sezon da ismi gündeme gelen Joel Campbell’ın yanı sıra PSG’nin yıldızı Hatem Ben Arfa’nın da peşine düştü.

Galatasaray yeniden çilek peşinde
07 Haziran 2017 - 13:04 - Güncelleme: 07 Haziran 2017 - 13:35

Bu sezon futboluyla takımın en önemli ismi olan Bruma’nın, Almanya’nın Leipzig takımına 12.5 milyon euroya transfer olması Galatasaray yönetiminin elini güçlendirmiş durumda. Takıma yıldız isimler katmayı hedefleyen yönetim, rotayı 30 yaşındaki Hatem Ben Arfa’ya çevirdi.

SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

Galatasaray’ın bu transferde elini güçlendiren bir diğer konu ise Fransız yıldızın PSG ile olan sözleşmesinin gelecek sene bitecek olması. Transferde tam yetkili olan Cenk Ergün’ün, Fransız kulübü ve futbolcuyla yaptığı temaslarda ilk etapta iyi sonuç aldığı belirtilirken, eğer PSG astronomik bir bonservis istemezse futbolcunun yeni sezonda sarı kırmızılı formayı giyeceği belirtildi.

JOEL CAMPBELL İLE YENİDEN

Bruma’nın bölgesinin hangi transferle doldurulacağı da belli oldu. Geçen sezon başında istenen ancak anlaşılamayan genç yıldız Joel Campbell, bu kez Galatasaray’a yakın durumda.

Geçen sezonu Sporting Lizbon’da kiralık olarak geçiren Arsenalli futbolcunun işinin bitirilmesinin an meselesi olduğu gelen haberler arasında.

YORUMLAR

  • 0 Yorum