Galatasaraylı Chedjou, Başakşehir'de

Dört sezondur Galatasaray forması giyen ve sarı-kırmızılı takımda 2015 ile 2016 yıllarında Türkiye Kupası ve Süper Kupa, 2014-15 sezonunda lig şampiyonluğu yaşayan Kamerunlu futbolcu, turuncu-lacivertli ekiple 2+1 yıllık sözleşme imzalıyor.

Galatasaraylı Chedjou, Başakşehir'de
05 Haziran 2017 - 14:00 - Güncelleme: 05 Haziran 2017 - 14:11

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğu sezonun bitimine iki hafta kalana kadar kovalayan, Ziraat Türkiye Kupası’nı da final maçında Atiker Konyaspor’a penaltı atışlarında kaybeden Medipol Başakşehir, yeni sezon hedefleri için hızlı başladı.

Turuncu-lacivertliler ilk transferini Galatasaray’ın defans oyuncusu Aurelien Chedjou’yu renklerine katarak yaptı.

2013-2014 sezonunda Fransa’nın Lille takımından transfer olduğu Galatasaray’da 4 yıldır oynayan Kamerunlu futbolcunun sağlık kontrolünden geçtikten sonra Medipol Başakşehir ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzalayacağı açıklandı.

SÖZLEŞMESİ SONA ERMİŞTİ

Galatasaray ile olan sözleşmesi 31 Mayıs 2017 tarihi itibarıyla sona eren Chedjou, son maçın ardından sarı-kırmızılı takımdan ayrılmıştı.

31 yaşındaki savunma oyuncusu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Galatasaray ailesi, yöneticileri ve taraftarların desteğine minnettarız. Çok güzel bir dört yıl oldu, çok güzel zamanlarımız geçti. Dostlarımıza ve en önemlisi Galatasaray'ı destekleyen herkese bu dört yılımızı kolay ve pürüzsüz kıldıkları için çok teşekkür ederiz. Sizi kalbimizin en derinliklerinden seviyoruz; sizi gerçekten seviyoruz. Bir gün Cimbom, her zaman Cimbom. Galatasaray’a tüm branşlarda daha çok galibiyet, daha çok şampiyonluk diliyorum. Bu yoldan gitmek zorunda olduğum için üzgünüm, ancak gelecekte hizmet etmeyi umuyorum” demişti.

Chedjou, Galatasaray forması ile 2015 ve 2016'da Türkiye Kupası ve Süper Kupa, 2014-15 sezonunda ise lig şampiyonluğu başarılarını yaşamıştı.
Kaynak: beIN Sports

YORUMLAR

  • 0 Yorum