Aziz Yıldırım'dan Ozan Tufan kararı

Büyük umutlarla transfer edilen ancak geldiği günden beri beklentilerin altında kalan Ozan Tufan için karar verildi. Oyuncunun kiralık olarak ayrılıp kendini geliştirmesi beklenecek.

Aziz Yıldırım'dan Ozan Tufan kararı
05 Haziran 2017 - 13:44 - Güncelleme: 05 Haziran 2017 - 13:47

Genç bir oyuncu olmasına rağmen sayısız şans bulan Ozan Tufan, üstüne koyamadığı ve geri gittiği performansıyla bu sezon eleştiri oklarının hedefi oldu.

TAKVİYELER YAPILIYOR

Dirk Advocaat’ın hemen hemen her röportajında “yaratıcı orta saha transferine ihtiyaç duyuyorum” demesiyle birlikte, Fenerbahçe bu bölge için Mehmet Ekici ve Valbuena isimlerini takıma kazandırdı. Josef, Topal, Alper, Salih ve Ozan Tufan’dan oluşan orta saha isimlerine bu isimler de eklenince ayrılık çanları çalmaya başladı.

Sezon içerisindeki performansıyla önce kendi mevkii olan orta sahayı kaybeden Ozan Tufan, Josef ve Topal’ı zorlamayarak kulübede oturması teknik heyeti harekete geçirdi. Sezon içinde sağ bekte denenen genç oyuncu, beklentilerin çok altında kaldı. Çözüm olarak kiralık formülünü deneyecek olan yönetim, Bruma’nın Galatasaray’a yüksek grafikle döndüğü Sociedad’ı seçti.

FUTBOLCU OLARAK DÖNSÜN

Aziz Yıldırım’ın genç oyuncu için, “Bir sezon kiralık olarak tecrübe kazansın. Beklentilerin altında, futbolcu olarak geri dönsün” dediği ve Bask ekibiyle anlaşma sağlayarak oyuncunun gelişimi takip edilecek.

Ozan Tufan bu sezon Fenerbahçe formasıyla 39 maça çıktı. 2408 dakika süre alan Tufan, 5 gol ve 3 asistle takımına katkı sağladı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum