Gazişehir Gaziantep'e 2 süper transfer

TFF 1.Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep Ermin Zec ve Yonathan Del Valle ile 2'şer senelik sözleşme imzaladı.

Gazişehir Gaziantep'e 2 süper transfer
25 Ağustos 2017 - 18:06

Tff 1.Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep, Bosna Hersekli Ermin Zec’e kendisini 2 seneliğine Siyah-kırımızı renklere bağlatan imzayı attırdı. Transferde hareketli saatler geçiren Gaziantep ekibi kulüpten yapılan açıklamaya göre, son olarak Kardemir Karabükspor forması giyen Ermin Zec ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.

Uzun süre Süper Lig’de forma giymiş 29 yaşındaki futbolcu kariyerinde 270 resmi maçta 78, Süper Lig’de ise 143 maçta 32 kez fileleri havalandırdı.

İkinci isim Yonathan Del Valle

Gazişehir Gaziantep ikinci transferini ise Bursaspor’dan Yonathan Del Valle ile 2 senelik kontrat imzalayarak gerçekleştirdi. Bugün kente davet edilen 27 yaşındaki Venezuelalı forvet ile Gaziantep ekibi 2 senelik anlaşmaya vardı. Yonathan Del Valle, Antep ekibinde 28 numaralı formayı giyecek.

Del Valle çıktığı 174 resmi karşılaşmada 27 kez fileleri havalandırırken, Venezuela Milli Takımı’nda çıktığı 24 müsabakada 5 golü bulunuyor. Kariyerinde UEFA Avrupa Ligi deneyimi olan Venezuelalı'nın bu platformda 8 maçta 3 golü bulunuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum