Gençlerbirliği - Fenerbahçe muhtemel 11'ler

Fenerbahçe, Süper Lig'de 31. hafta maçında Gençlerbirliği ile kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Gençlerbirliği - Fenerbahçe muhtemel 11'ler
07 Temmuz 2020 - 11:10

Formda Fenerbahçe mi, alt sıralara gerilemek istemeyen Gençlerbirliği mi? Süper Lig'in 31. haftasında Gençlerbirliği ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Eryaman Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Alper Ulusoy yönetecek. Mücadele saat 18:30'dan itibaren beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Gençlerbirliği: Nordfeldt, Erdem, Toure, Ramos, Halil, Baiano, Berat, Candeias, Ayite, Sefa, Stancu

Fenerbahçe: Altay, Dirar, Falette, Jailson, Hasan Ali, Ozan, Gustavo, Deniz, Ferdi, Rodrigues, Muriqi

Eksikler

Gençlerbirliği: Nadir Çiftçi(sakat)

Fenerbahçe: Sadık, Tolga Ciğerci, Mehmet Ekici(sakat) ve Serdar Aziz(cezalı)

Takımların son durumu

Koronavirüs arasından Konyaspor galibiyetiyle dönen Gençlerbirliği, son 3 maçında yalnızca 1 puan alabildi. Artık çanların başkent ekibi için de çaldığını söyleyebiliriz çünkü 16. sıradaki Çaykur Rizespor'un yalnızca 3 puan üstündeler. 

Deplasmanda fobisi: 5 maç

Son 2 maçtan galibiyetle ayrılan Fenerbahçe, deplasmandaki son 3 puanını 18 Ocak'taki Gaziantep maçında alabildi. Galatasaray'ın üst üste yaşadığı puan kayıpları sonrası ilk 4 yarışına dahil olan sarı-lacivertlilerin kazanmaktan başka çaresi yok.

Fenerbahçe 6-2 önde

Fenerbahçe ile Gençlerbirliği arasında oynanan son 10 maçın 2'si berabere biterken 6 karşılaşmayı sarı-lacivertliler kazandı. Gençlerbirliği ise sahadan 2 kez galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum