Giuliano'nun transfer olabileceği 5 takım

Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen ve Fenerbahçeli taraftarların unutamadığı Giuliano, Suudi Arabistan'a veda etti. Fenerbahçelilerin çok istediği Giuliano için Süper Lig'den iki ciddi aday daha var.

Giuliano'nun transfer olabileceği 5 takım
30 Eylül 2020 - 15:04 - Güncelleme: 30 Eylül 2020 - 15:05

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Giuliano, Suudi Arabistan ekibi Al-Nasr’dan 5 aydır maaş alamadığı gerekçesiyle kulübü FIFA'ya şikayet etti ve geçtiğimiz gün kulübünden ayrıldığını açıkladı. 

Fenerbahçe'nin 2017'de 7 milyon euroya transfer ettiği Giuliano, Süper Lig'de hiç de fena olmayan bir performans ortaya koymuştu. Süper Lig'de 31 maçta 15 gol ve 5 asist ile mücadele eden Brezilyalı futbolcu, sarı lacivertli takım ile bir sene kaldıktan sonra 10.5 milyon euroya Suudi Arabistan ekibi Al-Nasr'a transfer olmuştu.

Süper Lig performansı ve gol katkısı ortada olan 30 yaşındaki futbolcu, Suudi Arabistan'dan 5 aydır maaş alamadığı gerekçesiyle kulübünü FIFA'ya şikayet etti ve takımından ayrıldı.

Biz de Giuliano'nun gidebileceği 5 takımı değerlendirdik. Hazırsanız listeye geçiyoruz...

Fenerbahçe

Geri dönüş? Fenerbahçe, Max Kruse'den boşalan pozisyona bir transfer düşünüyor. Giuliano zaten hem kulübü hem de ligi oldukça yakından tanıyan bir futbolcu. Brezilyalı 10 numara gittikten sonra Fenerbahçe'nin onu aradığını söyleyebilir miyiz? Bu tabii ortada bir soru ancak 'evet' diyecek Fenerbahçeliler elbet olacaktır.

Galatasaray

Sarı kırmızılı ekibin Younes Belhanda'yı Suudi Arabistan'a satıp yerine transfer yapmak istediği konuşuluyor. Giuliano'nun ismi basın tarafından Galatasaray'a geçtiğimiz günlerde yazılmıştı. Galatasaray, eğer Belhanda'yı satabilirse Giuliano ismi ciddi bir aday olabilir...

Trabzonspor

Giuliano, Zenit formasını giyerken ilk olarak Trabzonspor temas kurmuştu ve transferde mutlu sona oldukça yaklaşmıştı. Ancak son anda araya giren Fenerbahçe, transferi bitirmiş ve Giuliano'yu Trabzonspor'un elinden kapmıştı. Trabzonspor, topu ileriye taşıma konusunda sadece Sosa'nın eline bakıyor ki onun da geleceği belirsiz. Trabzonspor için Giuliano yarım kalmış bir hikaye. Şimdi de bu hikayeyi tamamlama sırası neden olmasın?

Lokomotiv Moskova

30 yaşındaki futbolcunun Rusya tecrübesi de var. Zenit formasını giydiği dönemden bu ligi yakından tanıyor. Zenit, Rusya'da bir kez daha şampiyon olmaya hazırlanırken onun en yakın takipçisi Lokomotiv Moskova, Giuliano için iyi bir tercih olabilir. Moskova ekibi, uzun yıllar o pozisyonda Manuel Fernandes'i oynatmıştı. Ondan sonra ise Inter'den Joao Mario'yu kiraladı ancak sene sonu futbolcunun kiralık sözleşmesi sona eriyor. Yerine yeni futbolcu arıyorlar...

Arabistan'da devam?

Giuliano, Suudi Arabistan'da çıktığı 27 maçta 17 gole katkı sağladı. 10 gol atarken 7 asist yaptı ve Arabistan'a da ne kadar yetenekli bir futbolcu olduğunu gösterdi. Al-Nasr'da kalmasa bile onu kapmak isteyecek başka Suudi Arabistan takımlarının çıkma ihtimali hiç de az değil.

YORUMLAR

  • 0 Yorum