Gökhan: Soyunma odasında kendimi dinledim çünkü huzurluydum

Sezon başında Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transferi gündem olan Gökhan Gönül, Siyah-Beyazlılar ile yaşadığı şampiyonluğu yorumladı.

Gökhan: Soyunma odasında kendimi dinledim çünkü huzurluydum
28 Mayıs 2017 - 21:28

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'u 4-0'lık skorla deviren Beşiktaş şampiyon olurken takıma bu sezon başında Fenerbahçe'den dahil olan Gökhan Gönül aldıkları zaferi değerlendirdi. İşte milli futbolcunun yorumları...

"BAŞAKŞEHİR BİZİ ÇOK TEDİRGİN ETTİ"

"Bu duygu bambaşka bir şey. 10 ay sezon kampıyla başlıyor. Ailelerimizden uzak kalıyoruz. Herkes bu an için bekliyor. Buna da kavuştuğumuzda da çok mutlu oluyoruz. Başakşehir'i de kutluyorum çok başarılı bir sezon geçirdiler. Çok tedirgindik. Çok iyi bir oyun oynadılar ancak biz şampiyon olduk."

"SOYUNMA ODASINDA KENDİMİ DİNLEDİM"

"Geldiğim ilk günden şu ana kadar bana destek oldular. Canı gönülden teşekkür ediyorum. Büyük bir camiadan başka büyük bir camiaya geldim. İlk günden beri desteklediler. Rakiplerime karşı sahada doğru olduğuna inandığım şeyi yaptım. Kimseye terbiyesizlik yapmadım. Kendi taraftarıma yaranacağım diye bir yere oynamadım. Beşiktaş taraftarı beni kabul etti. Maçtan sonra soyunma odasına gidip kendimi dinledim çünkü huzurluydum."

YORUMLAR

  • 0 Yorum