Türkiye'nin Barselona'sı şampiyon

“Önüme 9 tane televizyon koyun, Beşiktaş'ın maçını izlerim. Türkiye'nin Barselona'sı şampiyon oldu. Beşiktaş sürekli aç, hiç doymuyor. Hocayı kutluyorum.”

Türkiye'nin Barselona'sı şampiyon
28 Mayıs 2017 - 21:25

NTVSpor'da yayınlanan %100 Futbol programında Güntekin Onay ile birlikte Gaziantepspor-Beşiktaş maçını yorumlayan Rıdvan Dilmen, Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonunun bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden siyah-beyazlıları kutladı, teknik direktör Şenol Güneş’e övgüler yağdırdı.

 

İlk yarı bitiminde, “2-0 olduğunda dahi Beşiktaş takım halinde ciddi bir savunma yapıyor. Abdullah Hoca'nın söylediği gibi genişlemesine iyi yayılıyorlar sahaya. Hücumda birçok şey denediler.

Beşiktaş iyi oynuyor, zemini de bulduğunda affetmiyor. Vites ellerinde, istediklerinde yükseltip istediklerinde alçaltıyorlar. Çok büyük bir futbol mucizesi olmazsa maçın sonu formaliteye döner ve uzatma olmaz” yorumunu yapan Dilmen ayrıca şu ifadeleri kullandı:

“ABOUBAKAR’DAN JENERİKLİK ÇALIM”

“Beşiktaş hem hırslı, hem iyi oynuyor hem de bunu yaparken zevk alıyor. Aboubakar'ın çalımı tarihe geçer. 20-30 yıl sonra jeneriklerde gösterilir.

"GÖKHAN GÖNÜL ÇOK FAYDALI OLDU"

Kadıköy'deki maç kırılma noktasıydı Gökhan için ve orayı da atlatınca rahatlattı. Performansı bugün iyiydi takıma da sezon boyunca çok katkı verdi.

 “TÜRKİYE’NİN BARSELONA’SI ŞAMPİYON OLDU”

Önüme 9 tane televizyon koyun, Beşiktaş'ın maçını izlerim. Türkiye'nin Barselona'sı şampiyon oldu.

Beşiktaş sürekli aç, hiç doymuyor. Hocayı kutluyorum. Hücuma dönük futbolun nasıl oynandığını bir kere daha bize hatırlattı.

ŞENOL GÜNEŞ FAKTÖRÜ

İşine son derece saygılı bir hoca Şenol Güneş. At sahibine göre kişner derler. Rakiplerine saygılı, mesafeli Şenol hoca... Tamer hocayı, Şenol hocayı gördüm. Duygulandım. Kaleci hocası Mehmet Kulaksızoğlu’nu gördüm. Ona da moral olmuştur. Şampiyonluk kolay oldu bence. Tabi ki çok zordur ama 4-0’ken Demba Ba’ya 'Gir, sen de oyna' diyen bir hoca var.

“EN ÇOK MAÇ OYNAYAN TAKIM”

Beşiktaş ligimizde en çok maç oynayan takım. Üstelik üst düzey maçlar oynadı. Bunlar kolay değil.

Çok iyi antrenman yaptıklarını görüyoruz. Hemen hemen korkunç maç trafiğine rağmen sakatsız bir sezon geçirdiler.”    

YORUMLAR

  • 0 Yorum