Gökhan Süzen Giresunspor'da

TFF 1. Lig ekibi Giresunspor, geçen sezon Sivasspor’da forma giyen eski Beşiktaşlı savunma oyuncusu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Gökhan Süzen Giresunspor'da
19 Haziran 2017 - 15:22

TFF 1. Lig’de geçen sezon play-off’a kalan, ancak yarı finalde Eskişehirspor’a geçilerek Süper Lig şansını kaybeden Giresunspor, transfer çalışmalarına hızlı başladı.

Gelecek sezon Süper Lig için mücadele edecek bir kadro kurmayı hedefleyen Giresunspor’un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, Gökhan Süzen ile sözleşme imzaladıklarını, Caner Arıcı ile de anlaşma sağladıklarını ve kulübü Osmanlıspor ile görüşerek transferi tamamlamak istediklerini söyledi.

“DİMİTRİADİS’İN KALMA İHTİMALİ DÜŞÜK”

Geçen sezon Sivasspor forması giyen defans oyuncusu Gökhan Süzen ile bir yıllık sözleşme imzalayan Giresunspor Başkanı, Yunan asıllı İsveçli orta saha oyuncusu Panajotis Dimitriadis'e teklif yaptıklarını belirterek, “Kendisini isteyen başka kulüpler de varmış. Biz kendisine teklifimizi yaptık ancak Dimitriadis'in Giresunspor'da kalma ihtimalini düşük görüyorum. Bekleyip göreceğiz” dedi.

TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞI SÜRÜYOR

Bozbağ, takım kaptanı kaleci Eser Altın ile yollarını ayırdıklarını da sözlerine eklerken, teknik direktör konusunun Ramazan Bayramı'ndan sonra netleşeceğini ifade etti.

Giresunspor’un 1 yıllık sözleşme imzaladığı Gökhan Süzen, Beşiktaş, eski adı Büyükşehir Belediye olan Medipol Başakşehir’de de forma giymişti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum