Ozan Tufan'a Portekiz'den iki talip

Bursaspor’dan büyük umutlarla transfer edilen Ozan Tufan için Benfica ve Sporting Lizbon yakın temasta.

Ozan Tufan'a Portekiz'den iki talip
19 Haziran 2017 - 14:57

Fenerbahçe’deki geleceği merak konusu olan, gösterdiği performansla beklentilerin altında kalan Ozan Tufan için Portekiz’den ciddi teklifler gelmeye devam ediyor.

Benfica’nın yanı sıra Sporting Lizbon’un da Ozan Tufan için temasa geçtiği, oyuncuyu kadrosuna katmak için yoğun mesai harcadığı gelen bilgiler arasında.

Fenerbahçe, 7 milyon euro bonservis ödediği Ozan Tufan için aynı tutarı talep ederken, Portekiz temsilcileri oyuncunun senelik 2.2 milyon euroluk maaşına takıldı. Oyuncunun maaşını karşılamak için bonservisinde indirim talep eden Benfica ve Sporting, şartların sağlanması durumunda Fenerbahçe ile masaya oturacak.


ALTERNATİF YOL KİRALAMA

Fenerbahçe, Ozan Tufan’ın bir sezon yurt dışında oynama fikrine de sıcak bakıyor. Portekiz kulüpleriyle de bu alternatifi değerlendiren Fenerbahçe, yüksek opsiyonlu bir satın alma bedeliyle oyuncuyu kiralama yolunu da seçenek olarak düşünüyor.

JOSUE İDDİASI

Portekiz basınında Ozan Tufan için yer alan haberlerin yanı sıra geçtiğimiz sezonu Galatasaray’da kiralık olarak tamamlayan Josue için Fenerbahçe’nin 1.5 milyon euroluk teklif yaptığı da yer aldı. Record’da yer alan habere göre Conceiçao’nun onay vermesi durumunda Fenerbahçe, oyuncuyu kiralayacak. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum