Gökhan Töre Çin'de vitrine çıkacak

Beşiktaş, geçen sezon West Ham’a kiralık olarak verilen ve sakatlığı nedeniyle neredeyse yıl boyu futbol oynayamayan milli futbolcuyu Çin’de yapacağı hazırlık kampında ‘görücüye’ çıkaracak.

Gökhan Töre Çin'de vitrine çıkacak
16 Haziran 2017 - 09:51

Beşiktaş’ın geçen sezon Premier Lig ekiplerinden West Ham’a kiralık olarak verdiği ve sezon sonu itibarıyla siyah-beyazlı takıma geri dönen oyuncusu Gökhan Töre için farklı planları var.

Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Slaven Bilic’in, İngiltere’de başına geçtiği West Ham’a istediği ve sezon başında kiralık anlaşması yapılan Gökhan Töre, ilk haftalarda yaşadığı sakatlık nedeniyle bir türlü bekleneni verememiş, kasım ayından sonra da futbol oynayamamıştı.

SAKATLIĞI TAMAMEN GEÇTİ

Sakatlığı geçen ve uzun bir süredir hem özel bir antrenör hem de fizyoterapist eşliğinde çalışan milli futbolcunun, Beşiktaş’ın Çin’de yapacağı hazırlık kampında ‘görücüye’ çıkarılacağı öne sürüldü.

Çin’in Guangzhou kentinde kamp çalışması yapacak ve burada Çin kulüpleri ile hazırlık maçları oynayacak olan siyah-beyazlılar bu karşılaşmalarda Gökhan Töre’nin transferi için girişimlerde bulunacak.

Daha önce de Çin’den teklif aldığı belirtilen 25 yaşındaki futbolcunun, anlaşma sağlanması halinde bir Çin kulübüne kiralık olarak verilmesi gündeme gelebilir.
Kaynak: Vatan


YORUMLAR

  • 0 Yorum