Marcelo'dan Lyon cevabı

Lyon'un teklif yaptığı Beşiktaşlı Marcelo, Fransız ekibine ilginç bir cevap verdi.

Marcelo'dan Lyon cevabı
16 Haziran 2017 - 09:59

Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş'ta takımın en önemli isimlerinden Marcelo, gösterdiği başarılı performansla takımın kazandığı zaferde önemli bir rol oynadı. Bu grafiğiyle Fransız ekibi Lyon'un dikkatini çeken Brezilyalı stoper için Siyah-Beyazlılar'a yapılan yaklaşık 8 milyon Euro'luk teklif yapılmıştı. 

YÖNETİME YÖNLENDİRDİ

Fanatik'in haberine göre Marcelo ile de kontak kuran Lyon cephesi beklemediği bir cevap aldı. Brezilyalı oyuncu, kendisine Beşiktaş'tan transferiyle ilgili herhangi bir bilgi gelmediğini ve bu durumda kimseyle görüşemeyeceğini belirterek Fransızları Siyah-Beyazlılar'ın yönetimine yönlendirdi. 

ORMAN DOĞRULAMIŞTI

Daha önce 30 yaşındaki savunma oyuncusuna Lyon'dan teklif olduğunu ve Marcelo'nun gitmek istemesi durumunda transfere izin vereceklerini belirten Fikret Orman, fiyat olarak da Fransızlar'ın 10 milyon Euro'ya çıkma ihtimallerinin zor olduğunu söylemişti. 

YOK PAHASINA ALINDI

2015-2016 sezonu devre arasında Hannover'den kiralanan ve gösterdiği istikrarlı performansla şampiyonlukta pay sahibi olan Marcelo'nun bonservisi bu sezon başında 1.2 milyon Euro'ya alınmıştı. Bu durumda oyuncunun 8 milyon Euro'ya satılması durumunda Kara Kartal sadece 12 içerisinde 6.8 milyon Euro kâr edecek. 

45 MAÇTA OYNADI

Bu sezon Beşiktaş formasıyla beş farklı kulvarda tamamı ilk 11 olmak üzere 45 maça çıkan Marcelo, 4044 dakika süre aldı. Bu bölümde 3 gol atan Brezilyalı 9 da sarı kart gördü. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum