Gol, asist katkısı yapmadan Beşiktaş'a veda etti

Beşiktaş, sezon başında kadrosuna kattığı sol bek Pedro Rebocho ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Gol, asist katkısı yapmadan Beşiktaş'a veda etti
18 Haziran 2020 - 12:19 - Güncelleme: 18 Haziran 2020 - 14:31

Beşiktaş'ta Pedro Rebocho devri sona erdi! Siyah beyazlılar, sezon başında Fransız ekibi Guingamp'tan 400 bin euro bedeliyle kiraladığı Rebocho ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi;

2019-20 sezonu başında bir yıllık kiralık transfer olarak kadromuza katılan Pedro Rebocho ile sözleşme süresinin sona ermesi ve gelecek sezon kadro planlamasında yer almamasından dolayı karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.

Pedro Rebocho, Futbol Takımımızın bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenman öncesinde; Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın, teknik heyetimiz ve futbolcularımızla vedalaştı.

Pedro Rebocho’ya emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

Gol ve asist katkısı yok!

Fransız futbolcu, Guingamp'ta ligin en çok asist yapan sol bek oyuncusu olarak Beşiktaş'a gelmişti. Büyük umutlarla Türkiye'ye gelen Rebocho, Beşiktaş'ta toplam 17 maça çıkarken hiç gol ve asist katkısı yapamayarak hayal kırıklığı yarattı. 

Sezon başında transfer edilirken satın alma opsiyonunun kullanılmasına kesin gözüyle bakılan Rebocho, bir türlü Beşiktaş taraftarının da gözüne girememişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum