Gomis: ''Galatasaray'da aslan oldum''

Al Hilal forması giyen Bafetimbi Gomis, Fransız basınına verdiği röportajında Galatasaray'daki günleriyle ilgili de konuştu.

Gomis: ''Galatasaray'da aslan oldum''
02 Mart 2021 - 01:23 - Güncelleme: 02 Mart 2021 - 01:54
Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Bafetimbi Gomis, Fransız basınına verdiği röportajında sarı-kırmızılı takımdan ayrılma süreci hakkında da konuştu.

Bafetimbi Gomis, Galatasaray'da önemli başarılar elde ettiğini söylerken, Al Hilal'deki kariyerini anlattı.

''Galatasaray'da aslan oldum''

Galatasaray'da oynadıktan sonra 'aslan' olduğunu söyleyen Gomis ''Kariyerimin başında panterdim. Galatasaray'da oynadıktan sonra aslan oldum. Galatasaray, gerçek bir aslan istediği için beni transfer etmişti. Fransa'da bana panter diyorlardı ama ben hayvanların kralı olmak istedim'' ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı takımdan ayrılma süreci hakkında konuşan Gomis ''Galatasaray ekonomik sıkıntılarla karşı karşıyaydı. Galatasaray'da, gol rekoru ve şampiyonlukla hedefime ulaşmıştım. Premier Lig'de Swansea forması giyerken yaşanılan başarısızlıkların ardından Fransa dışında ilk kez kazandım'' dedi.
Al Hilal'deki kariyeriyle ilgili konuşan yıldız oyuncu ''Burası Avrupa'nın algılayabileceğinin aksine çok büyük bir kulüp. Suudi Arabistan'da PSG gibiyiz, yenilmesi gereken bir takımız. Bize karşı herkes kapanıyor. Çok ufak boşluklar bulabiliyorsunuz. Gol atmak kolay değil, fiziksel olarak çok güçlü olmak zorundasınız'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum