Gomis'te heyecanlandıran gelişme

Dursun Özbek’in, “beklemedeyiz” ifadesini kullandığı Gomis’ten Galatasaraylıları sevindirecek bir hamle geldi. Sarı-kırmızılı fotoğrafa “beğendim” mesajı gönderen Gomis, yeşil ışık yaktı.

Gomis'te heyecanlandıran gelişme
28 Mayıs 2017 - 09:14

Gelecek sezon için çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Galatasaray, golcü için rotayı Fransa’ya çevirdi.

Bu sezon Marsilya’da kiralık olarak oynayan Gomis için başkan Dursun Özbek, “Teklifimizi verdik, cevabını bekliyoruz. Transferler onaylandığında açıklayacağız” ifadesini kullanmıştı. Bu temaslardan sonra Galatasaraylı taraftarlar sosyal medya üzerinden Gomis’i beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

FORMAYI GİYDİRDİ

Taraftarların ilgisinden memnun olan Gomis, photoshopla giydirilmiş bir Galatasaray formasına yorumda bulundu. Bir Galatasaraylının, “Vallaha yakışmış sana kanka” ifadesine “gülücük” ve “onay” anlamına gelen ifadelerle cevap veren Gomis, transferde temasların kurulduğunu işaret etti.


Öte yandan Fransız medyası da oyuncunun Galatasaray’a doğru olduğunu yazdı.

MARSILYA’YA VETO

Bu sezon Marsilya formasıyla 20 gol atan Gomis, Marsilya’nın yeniden kiralama teklifine olumsuz geri dönüş verdi. Bonservisi Swansea’de bulunan oyuncu için Galatasaray’ın daha cazip bir teklif yaptığı gelen bilgiler arasında. Oyuncuya da Marsilya’dan daha fazla ücret öneren Galatasaray, vergi faktörünü kullanarak transferde sona gelmiş durumda.

YORUMLAR

  • 0 Yorum