Göztepe'de Kweuke ve Yalçın sesleri

Eskişehirspor’u penaltı atışları sonucu eleyerek Süper Lig'e çıkan son atkım olan Göztepe, artık gözünü transfere çevirdi. İzmir’in sarı-kırmızılı takım, kadrosuna Leonard Kweuke ve Yalçın Ayhan’ı katma hedefinde.

Göztepe'de Kweuke ve Yalçın sesleri
08 Haziran 2017 - 15:31

Süper Lig’e çıkarak İzmir’e bir temsilci kazandırmanın mutluluğunu yaşayan Göztepe’de artık gözler yeni sezonda kadroda kimlerin olacağına çevrildi. Sarı-kırmızılı takımın başkanı Mehmet Sepil'in “Rüya bitti, gerçeklere dönmeliyiz” açıklamasının ardından yönetimin Çaykur Rizesporlu forvet oyuncusu Leonard Kweuke ve Başakşehir'le sözleşmesini fesheden stoper Yalçın Ayhan için girişimlere başladığı iddia edildi.

VURAL’IN DURUMU NET DEĞİL

Henüz kulüpte kalıp kalmayacağı netleşmeyen teknik direktör Yılmaz Vural'ın Kweuke'nin mutlaka alınması yönünde başkan Mehmet Sepil'e rapor verdiği gelen haberler arasında.

Rizespor ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kamerunlu forvet için kulübünün 2.5 milyon euro bonservis bedeli istediği bildirilirken, Süper Lig'de oynamak isteyen 29 yaşındaki oyuncu, Göztepe dışında pek çok kulübün listesinde yer alıyor.

TANJU KALIYOR

Yıllar sonra Süper Lig'e dönen ve ligde kalıcı olmak isteyen İzmir temsilcisi sezona iddialı bir kadro ile girmek istiyor. Fanatik’in haberine göre, kiralıklar dışında mukavelesi sona eren Tanju Kayhan ile önümüzdeki hafta masaya oturacak.

Savunmanın sağında ve solunda oynayabilen 28 yaşındaki futbolcunun tecrübesine güvenen yönetimin, Tanju'nun mutlaka kadroda olmasını istediği, deneyimli oyuncunun da Göztepe'de kalmaya sıcak baktığı bildirildi.

Kiralık futbolculardan Burak, Soner ve Gençer’in takımdan ayrıldıkları bildirilirken, sözleşmesi sona eren Emre Aygün'ün de arkadaşlarıyla vedalaştığı gelen haberler arasında. .

YORUMLAR

  • 0 Yorum