Vagner Love ile ilgili flaş açıklama

Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Brezilyalı futbolcu ve kaptan Emre Akbaba hakkındaki transfer iddiaları ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Vagner Love ile ilgili flaş açıklama
08 Haziran 2017 - 15:58

Spor Toto Süper Lig’de başarılı bir sezon geçiren ve attığı 23 golle Gol Kralı olan Vagner Love ile ilgili transfer iddiaları her geçen gün artarken, Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Brezilyalı futbolcu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Radyospor’da Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan Çavuşoğlu, Vagner Love‘un yanı sıra, adı İspanyol ekibi Valencia ile anılan Emre Akbaba hakkında da konuştu.

“YÜKSEK MİKTARDA BİR BEDEL VAR”

Hasan Çavuşoğlu şunları söyledi: “Vagner Love konusunda haberler var ama yalan haberler ortada dolaşıyor. Love konusunda bana gelen bir teklif yok. Şu anda biz devam etmesi taraftarıyız. Alanya’dan çok memnun ve mutlu. Şu an için gelen ciddi bir teklif yok. Bir teklif gelse de yüksek miktarda bir bedeli var. Gol kralı olan bir oyuncu ve çok değerli. İyi futbol oynadı ve takıma sağladığı katkı da ortada. Bana gelen hiçbir şey yok.

EMRE AKBABA İLE İLGİLİ İKİ KULÜP…

Biz TFF’ye ilk çıktığımızda da gol kralı çıkarmıştık. Süper Lig’de de ilk çıktığımız sene gol kralı çıkardık. Bu da bizim için tabi ki önemli. Devre arasında Emre Akbaba ile ilgili Trabzonspor ile Osmanlıspor bilgi almıştı. Biz de Emre Akbaba’dan faydalanacağız, kendisi takım kaptanı dedik. Durumu güzel şekilde ifade ettik. Bana hiçbir futbolcumla ilgili teklif gelmedi. Bu haberler yalan haberler. Böyle haberle ilgilenecek vaktim de yok.”
Kaynak: Ajansspor

YORUMLAR

  • 0 Yorum