Göztepe'de Peter Crouch iddiası

Son 7 sezondur Stoke City forması giyen 36 yaşındaki İngiliz forvetin, Süper Lig’in yeni ekibi için İzmir’e geleceği iddia edildi.

Göztepe'de Peter Crouch iddiası
21 Haziran 2017 - 14:58

Spor Toto Süper Lig’in yeni ekibi Göztepe, transfer haberleri ile gündemde ilk sıralarda yer almaya devam ediyor.

TFF 1. Lig’de sezonu play-off şampiyonu olarak tamamladığı teknik direktör Yılmaz Vural’la yollarını ayırıp, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in yardımcı antrenörü Tamer Tuna ile anlaşan sarı-kırmızılılarda ünlü İngiliz forvet Peter Crouch'un adı geçiyor.

ADA DIŞINA BİR KEZ ÇIKTI

Profesyonel kariyeri 1998-1999 sezonunda Tottenham ile başlayan golcü oyuncu, 19 yıllık futbol hayatı boyunca sadece 1 sezon İngiltere dışında oynadı.

2000-2001 sezonunda İsveç’in IFK Hassleholm takımında kiralık olarak oynayan 36 yaşındaki Peter Crouch, son 7 sezondur Premier Lig ekibi Stoke City’nin formasını giyiyor. Yıldız futbolcu Premier Lig ekibinde geçen sezon 30 resmi maça çıkarken 10 gol atıp 3 asist yaptı.

BİLET İDDİASI HEYECAN YARATTI

Bu arada, havaalanı çalışanı olduğu iddia edilen bir Göztepe taraftarının sosyal medyada paylaştığı ve Crouch'un perşembe günü İzmir'e geleceği iddia edilen uçak bileti fotoğrafı büyük heyecan yarattı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum