Galatasaray'da bir yolcu daha belli oldu

Sarı-kırmızılıların geçen sezon başında LA Galaxy’den bedelsiz olarak transfer ettiği ve 2.5 milyon Euro yıllık ücretle oynattığı Nigel De Jong ile yollarını ayıracağı iddia edildi.

Galatasaray'da bir yolcu daha belli oldu
21 Haziran 2017 - 15:30

Galatasaray’ın geçen sezon ABD’nin LA Galaxy takımından transfer ettiği Hollandalı yıldız Nigel De Jong ile yollarını ayıracağı öne sürüldü. NTV Spor’un haberine göre, gelecek sezonun kadro planlamasını yapan teknik direktör Igor Tudor, De Jong’un takımdan ayrılabileceği yönünde görüş bildirdi.

Galatasaray yönetimi de Tudor’un raporu üzerine, resmi bir teklif gelmesi halinde De Jong’un transferinde kolaylık sağlama kararı aldı.

HOLLANDA’YA GİDEBİLİR

Profesyonel futbol kariyerine Hollanda’nın Ajax takımında başlayan Nigel De Jong, Hamburg, Manchester City ve Milan formaları da giymişti. Tecrübeli futbolcuya, başta Feyenoord olmak üzere Hollanda Ligi Eredivisie’den transfer teklifleri gelmesi bekleniyor.

Galatasaray, iki yıllık sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki orta saha oyuncusunu, LA Galaxy takımından bedelsiz olarak almıştı. Sarı-kırmızılı kulüp, 31 Ağustos 2016 tarihinde transferi duyururken Hollandalı futbolcuya sezon başına 2.5 Milyon Euro ücret verileceğini açıklamıştı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum