Göztepe - Fenerbahçe muhtemel 11'ler    

Fenerbahçe, Süper Lig'de 2020-2021 sezonun 5. haftasında Göztepe ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Göztepe - Fenerbahçe muhtemel 11'ler    
18 Ekim 2020 - 02:56 - Güncelleme: 18 Ekim 2020 - 23:13
Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun 5. haftasında Göztepe ile Fenerbahçe kozlarını paylaşacak.

Gürsel Aksel Stadyumu'nda saat 19:00'da oynanacak karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Göztepe: İrfan Can Eğribayat, Murat Paluli, Alpaslan Öztürk, Atınç Nukan, Berkan Emir, Soner Aydoğdu, Yalçın Kayan, Halil Akbunar, Mossoro, Tripic, Ideye.

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Nazım, Serdar Aziz, Tisserand, Caner Erkin, Gustavo, Sosa, Ozan Tufan, Valencia, Thiam, Samatta
Eksikler

Göztepe: Napoleoni, Batuhan

Fenerbahçe: Perotti, Lemos

Takımların son durumu

Göztepe, ilk 4 haftalık süreçte mağlubiyet almadı. Ancak son 3 maçtaki beraberlikler sebebiyle 6 puana ulaşabildi. Fenerbahçe karşısına galibiyet için mi çıkacaklar yoksa 1 puana razı anlayışla mı oynayacaklar göreceğiz. 

Eksiklere rağmen zirve takibinde

Yaz transfer döneminin şampiyonu olarak kabul edilen Fenerbahçe, ilk kez ideal kadroya yakın bir şekilde sahaya çıkacak. Sarı-lacivertliler bu süreçte 8  puan toplamayı başararak lideri 2 puan gerisinde takip ediyor. Ayrıca Fenerbahçe'de son maçta Samatta'nın attığı 2 gol, gelecek adına da fazlasıyla umut verici oldu.

Fenerbahçe 5-1 önde

Fenerbahçe ile Göztepe arasında oynanan son 10 maçın 4'ü berabere biterken 5 karşılaşmayı sarı-lacivertliler kazandı. Göztepe ise 1 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum