'Real Madrid bile etkilenirdi'

Süper Lig'de Başakşehir'e 2-0 mağlup olan Trabzonspor'da teknik direktör Eddie Newton, maç sonunda çarpıcı açıklamalar yaptı.

'Real Madrid bile etkilenirdi'
17 Ekim 2020 - 22:16
Süper Lig'de Trabzonspor sahasında Başakşehir'e 2-0 mağlup oldu. Bordo-mavili kulübün teknik direktör Eddie Newton, kadrodaki eksiklere vurgu yaptı.

Newton, "4 önemli eksiğimiz vardı. Real Madrid bile olsanız böyle eksiklerle sahaya çıktığınız zaman, ne olursa olsun oyununuz etkilenir. Bugün oyuncularımın gösterdiği mücadeleden memnun değilim." şeklinde konuştu.

Zamana ihtiyacı olduklarını vurgulayan Newton, "Kesinlikle bahane bulmaya çalışmıyorum ancak sizin de bildiğiniz gibi hastalıklarla, sakatlıklara, Covid-19 vakası ile karşılaştık. Dolayısıyla o istediğimiz arzuladığımız takımı geri getirme adına çalışmalar yapıyoruz. Arkadaşlarımızla bu durumu konuşacağız. Tabii ki de o ulaşmak istediğimiz seviyeye en kısa sürede ulaşacağız" dedi.

Okan Buruk: 'Tadını çıkarmak istiyoruz'

Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk ise mücadeleyi "Trabzonspor'un eksikleri var, bunlar da bizim işimizi kolaylaştırdı. Trabzonspor hocası için çok zor bir durum, bunu da söylemek gerekiyor." ifadeleriyle değerlendirdi.

Okan Buruk sözlerini, "Şampiyonlar Ligi'ndeyiz ve bunun tadını çıkartmak istiyoruz. Kadromuzu tamamladık ve iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Şimdi önümüzde Leipzig maçı var, bunlar güzel yorgunluklar" şeklinde noktaladı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum