Gümüşdağ: Sneijder'i isteriz

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Galatasaray’dan ayrılması halinde Sneijder'e talip olabileceklerini söylerken, Emre'yi ise bırakma niyetleri olmadığını ifade etti.

Gümüşdağ: Sneijder'i isteriz
09 Temmuz 2017 - 15:08 - Güncelleme: 09 Temmuz 2017 - 15:10

Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmayı hedefleyen ve kadrosuna takviyeler yaparak güçlendirmeye çalışan Medipol Başakşehir’de Sneijder ile ilgili gündem devam ediyor. 

Galatasaray ile bağlarını koparmaya çalışan Hollandalı yıldız hakkında açıklamalarda bulunan Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Sneijder’in sarı-kırmızılı takımdan ayrılmadan böyle bir girişimlerinin söz konusu olmayacağını ancak bağlarını kopardıktan sonra talip olabileceklerini açıkladı. 

Başakşehir’in başkanı Gümüşdağ, “Sneijder şu anda Galatasaray'ın futbolcusu. Boşa çıkarsa değerlendiririz. Başakşehir geçtiğimiz sezon kupa almadı ama zirvede kalarak iki kupayı da zorladı. Bu bakımdan hem Şampiyonlar Lig'i ön elemesi, orada turu geçemezsek UEFA Avrupa Lig'inde mücadele edeceğiz ve Süper Lig ve Türkiye Kupası hedeflerimiz var. Bunları alt alta topladığımız zaman, oyuncu vermek yerine takıma sıkı takviyeler yapma olgusunu taşıyorum” ifadelerini kullandı. 

“EMRE’Yİ VERMEYE NİYETİMİZ YOK”

Takımın yıldızı Emre Belözoğlu hakkında da açıklamalarda bulunan Gümüşdağ, “Emre Belözoğlu'nu Fenerbahçe'den aldığımız zaman kulübüyle ilişkisi kesilmişti. Ama şu anda bizim futbolcumuz ve onu verme niyetim yok. Fenerbahçe'den de resmi bir teklif gelmedi” diye konuştu.

CENGİZ VE VİSCA AÇIKLAMASI

Geçtiğimiz sezon takımın en önemli silahlarından biri olan ve Cengiz Ünder hakkında da açıklamalarda bulunan Gümüşdağ, “Şahsen Cengiz'in bir yıl daha  kulüpte kalmasını arzuluyorum. Yeni hedefler peşinde onunda katkısı olacaktır. Vısca için en son dün gece Trabzonspor kulübü Başkanı ile konuştum ve veremeyeceğimizi ilettim” diyerek sözlerine noktayı koydu. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum