Fenerbahçe'de Ekici sevinci

Sarı-lacivertlilerin yeni sezon hazırlıkları kapsamında dün Romanya’nın Juventus Bükreş maçında sahanın en iyileri arısında olan ve takımının attığı iki gole imza bırakan Mehmet Ekici doğru tercih olduğunu gösterdi.

Fenerbahçe'de Ekici sevinci
09 Temmuz 2017 - 15:53

Fenerbahçe'de dün Düzce’de oynanan ve Romen takımı Juventus Bükreş’in 3-2 kazandığı karşılaşmada takımının iki golünü kaydeden Mehmet Ekici’nin performansı teknik heyeti memnun etti. 

Geçtiğimiz sezonun ortasından bu yana maç eksikliği bulunmasına karşın dünkü karşılaşmada attığı goller ve orta sahadaki performansıyla dikkat çeken Mehmet Ekici, başta Aykut Kocaman olmak üzere sarı-lacivertlileri sevindirdi. 

Fenerbahçe’nin oldukça kötü bir performans gösterdiği hazırlık maçında arkadaşlarına attığı paslar ve orta sahadaki organizasyonunun yanı sıra iki gol de kaydeden yıldız futbolcu ilerisi için oldukça ümit verdi. 

TEDAVİSİNE BAŞLANDI

Bu arada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Mehmet Ekici’nin durumu hakkında kulüpten de bir açıklama geldi. 

Kulüpten yapılan açıklamada, Mehmet Ekici'nin zorlanmaya bağlı üst adalesinde ödem belirlendiği ifade edilerek, günü izinli geçiren takımda yıldız oyuncuya Can Bartu Tesisleri'nde tedavi programını uygulandığı kaydedildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum