Güneş: Fikstürden bir şey beklenmez

Beşiktaş Teknik Direktörü, Galatasaraylı yöneticilere taş attı: “Tabii hakemler eleştirilecek, fikstürler eleştirilecek ama bunlardan bir şey beklemek, siz iş yapmıyorsanız sizi uzun vadede taşıma

Güneş: Fikstürden bir şey beklenmez
23 Şubat 2017 - 06:29

Beşiktaş Teknik Direktörü, Galatasaraylı yöneticilere taş attı: “Tabii hakemler eleştirilecek, fikstürler eleştirilecek ama bunlardan bir şey beklemek, siz iş yapmıyorsanız sizi uzun vadede taşımaz.”

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Hapoel Beer Sheva maçı sonrasında düzenlenen basın toplantısında Galatasaray derbisi öncesi fikstür düzenlemesini tartışmaya açan sarı-kırmızılı yöneticilere yanıt verdi. “İYİ BİR TAKIMA KARŞI OYNAYACAĞIZ” “Galatasaray maçına bu andan itibaren hazırlanacağız. Bu ana kadar gündemimizde yoktu” diyen Şenol Güneş, “Büyük bir camiaya, iyi bir takıma karşı oynayacağız. Yönetimi ve teknik ekibi gayet başarılı, iyi işler yapıyorlar. Biz derbide de oynadığımız oyunla hak ettiğimiz bir sonuç almak istiyoruz” ifadesini kullandı. “ÖNCELİK AVRUPA LİGİNİNDİR” Şenol Güneş, basın mensuplarının Galatasaray Kulübü’nün derbinin pazartesi günü oynanmasına tepkisi hakkında ise şunları söyledi: “Planlamalarda öncelik sıralaması, Milli Takım, Şampiyonlar Ligi, UEFA Ligi ve ligler diye yapılır. Baktığımızda, Avrupa Ligi maçlarından sonra en çok Fenerbahçe’nin pazartesi günü oynadığını görüyoruz. “BİR ŞEY BEKLEMEK DOĞRU DEĞİL” Kaldı ki, pazartesi oynayıp oynamama kararını federasyon veriyor. Bunun için bütün futbol kamuoyuna mesaj vermeyi, bundan bir şey beklemeyi doğru bulmuyorum. Bunun üzerinden muhakeme yapılmamalı. Tabii yine hakemler eleştirilecek, fikstürler eleştirilecek ama bunlardan bir şey beklemek, siz iş yapmıyorsanız sizi uzun vadede taşımaz.” “BİRAZ KAFAMIZ KARIŞIKTI” Hapoel Beer Sheva karşısında iki maçı da kazanarak tur atladıkları için mutlu olduklarını söyleyen ve müthiş bir destek veren taraftarlara teşekkür eden Şenol Güneş, bu karşılaşmada da Galatasaray derbisini düşünerek adımlar attıklarını vurgulayarak şöyle konuştu: “Bu maçta biraz kafamız karışıktı. Skora göre değişiklikler yapmaya çalıştık. Oynamayanları oynatmak isterken, diğer maçı da düşünmek zorunda kaldık. Şartlara göre hareket ettik. Bir de diğer maça göre hareket etmek zorunda kalıyorsunuz, bu da zor bir durum. Aklınızda diğer maç varken, hem güçlü kalmak hem sürekli hamle yapıp tehlike yaratmak, rakibe az pozisyon vermek kolay değil.” “MUKAVELENİN ÖNEMİ YOK” Şenol Güneş, Beşiktaş yönetiminin sözleşmesini uzatıp uzatmayacağı sorusuna ise “Beşiktaş taraftarı ve yönetimi beni seviyor, ben de onları seviyorum. Mukavelenin hiç önemi yok” dedi ve basın toplantısını sona erdirdi.