Gustavo Gomez'den iyi haber

Transfer çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe'nin Milan'ın Paraguaylı savunma oyuncusu Gustavo Gomez'le imza aşamasına geldiği ifade edildi.

Gustavo Gomez'den iyi haber
27 Ağustos 2017 - 13:49

Sarı-lacivertli takımda Simon Kjaer'in Sevilla'ya transfer olmasının ardından savunmada ihtiyaç duyulan stoper açığı için düşünülen ilk isim Milan'lı Gustavo Gomez idi.

Sarı-lacivertli camiadan gelen haberlerde Gomez ile anlaşıldığı ve Milan'ın vereceği cevabın beklendiği bilgisi alındı.

Josef de Souza'ya 11 milyon euro'luk teklif

Öte yandan Vardar müsabakasında taraftardan tepki gören isimlerden Josef de Souza'ya İngilitere'den flaş bir teklif geldi. İngiltere Premier Ligi ekiplerinden West Bromwich'in Brezilyalı Josef de Souza için 10 milyon euro'nun üzerinde bir teklifle Fenerbahçe'nin kapısını çaldığı öğrenildi. Teklifin resmileşmesi halinde Fenerbahçe'nin de Souza'yı İngiltere'ye gönderebileceği belirtiliyor.

Fenerbahçe Gençlerbirliği deplasmanında

Gençlerbirliği karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren sarı lacivertli takımda yeni transferler Giuliano ve Soldado'nun müsabakaya ilk 11'de başlamaları bekleniyor.

Diğer yandan ilk iki karşılaşmada iki gole imza atan Alper Potuk'un adelesinde yırtık tespit edildi ve Ankara'da deplasmanında yer almadı.

Vardar mücadelesinde iki maçta da mağlup olarak UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalamayan Sarı-Lacivertliler'de milli müsabaka arası öncesinde Gençlerbirliği maçı büyük önem taşıyor. Teknik direktör Aykut Kocaman oyuncularla birebir görüşmeler yaparak Vardar karşılaşmasının yarattığı tahribatı gidermeye çalışıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum