Hatayspor - Trabzonspor muhtemel 11'ler

Trabzonspor, Süper Lig'de 2020-2021 sezonun 14. haftasında Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Hatayspor - Trabzonspor muhtemel 11'ler
22 Aralık 2020 - 01:21 - Güncelleme: 22 Aralık 2020 - 16:24
Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun 14. haftasında Hatayspor ile Trabzonspor kozlarını paylaşacak.

Antakya Atatürk Stadyumu'nda saat 16:00'da oynanacak karşılaşmayı Abdulkadir Bitigen yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Hatayspor: Munir, Popov, Billong, Ruben Ribeiro, Sackey, Burak Çamoğlu, Selim Ilgaz, Helder Barbosa, Akintola, Rayane Aabid, Diouf.

Trabzonspor: Uğurcan, Serkan, Edgar Ie, Hugo, Marlon, Baker, Abdulkadir Parmak, Flavio, Ekuban, Nwakaeme, Djaniny

Eksikler

Trabzonspor: Trondsen

Takımların son durumu

Ligin yeni ekibi olmalarına ve sezon başından beri koronavirüs salgınıyla ciddi derecede baş etmek zorunda kalmalarına rağmen 12 maçta yalnızca 3 mağlubiyet aldılar ve 21 puan toplamayı başardılar. Galatasaray karşısında alınan 3-0'lık mağlubiyet sonrası eleştirilere maruz kalsalar da son 4 maçtan 9 puanı ceplerine koydular.

Derbide geri dönüş morallendirdi

Sezona beklentinin altında bir başlangıç yapan Trabzonspor'da üst üste alınan 3 mağlubiyetin ardından Newton ile yollar ayrıldı. Özellikte Kasımpaşa karşısında 3-1 öne geçmişken sahadan puansız ayrılmak, İngiliz teknik adamın sonu oldu. Milli arada Abdullah Avcı ile anlaşan bordo-mavililer, BB Erzurumspor maçında 3 puanla ayrılmayı başardı. Yeni teknik adamla beyaz bir sayfa açmayı planlayan Trabzonspor, Ankara'dan galibiyetle tek golle galibiyeti aldı ve 2'de 2 yaptı. Yine de savunma oturtmayı başaran Avcı, henüz hücum konusunda takımını belli bir seviyeye getiremedi. Son hafta Sivasspor'a yarım pozisyon vermelerine karşın sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılmaktan kurtulamadılar. Avcı'nın öğrencileri, Adana Demirspor'a elenerek de kupada büyük hayal kırıklığı yaşadılar. Ancak Karadeniz derbisinde 1-0 geriye düşmelerine rağmen Rizespor'u 2-1 mağlup etmeleri takımı gelecek adına umutlandıracaktır.

Trabzonspor 4-0 önde

Trabzonspor ile Hatayspor arasında oynanan son 8 maçın 4'ü berabere biterken 4 karşılaşmayı bordo-mavililer kazandı. Hatay ekibi ise henüz galibiyet alamadı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum