Hayallerimi çaldılar

Sarı-kırmızılı kulübün yollarını ayırma kararı aldığı Sabri Sarıoğlu, futbolu Galatasaray’da bırakmak istediğini ancak kaptanı olduğu kulübün yöneticilerinin hayallerini çaldıklarını söyledi.

Hayallerimi çaldılar
15 Haziran 2017 - 11:57 - Güncelleme: 28 Ekim 2019 - 22:36

Galatasaray’ın simge isimlerinden Sabri Sarıoğlu, yönetimin verdiği sözleşme uzatmama kararına tepki gösterdi. Kariyerini, futbola başladığı ve 15 yıldır formasını giydiği Galatasaray’da bırakmanın kendisinin hayalinin olduğunu söyleyen Sarıoğlu, sarı-kırmızılı yönetimi ‘hayalini’ çalmakla suçladı.

“SÖZLER TUTULMADI”

Futbola en fazla iki sene daha devam etmeyi düşündüğünü belirten Sabri, “Yönetim bana oyna dese oynardım. Bana verilen sözler vardı. Ancak ne olduysa bir haftada oldu. Galatasaray’dan ayrılmak zorunda olmak beni çok üzüyor” diye konuştu.

TALİBİ ÇOK

Galatasaray’ın tecrübeli kaptanıyla sözleşme uzatmama kararının ardından Anadolu kulüpleri de sıraya girdi. Birçok Süper Lig kulübünün Sabri ile ilgilendiği öğrenilirken, bu taliplerden en ciddi olanının Ertuğrul Sağlam’ın başına geçtiği ligin yeni takımı Yeni Malatyaspor olduğu belirtildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum