'Hayallerimiz çok farklıydı'

EURO 2020'de İsviçre'ye 3-1 mağlup olarak turnuvaya veda eden A Milli Takım'da oyuncular, maç sonunda açıklamalar yaptı.

'Hayallerimiz çok farklıydı'
20 Haziran 2021 - 21:40 - Güncelleme: 20 Haziran 2021 - 23:58
A Milli Takım'ın oyuncuları, İsviçre karşısında alınan 3-1'lik yenilginin ardından konuştu.

İşte Merih Demiral, Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'nun açıklamaları;

Merih Demiral: 'Özür diliyoruz'

Maç sonu üzgün olduğunu vurgulayan Merih, "Ben iyi günde de, kötü günde de buradayım. Bunu telafi edeceğiz. Ben güveniyorum arkadaşlarıma. Önümüzdeki turnuvalarda çok daha iyi olacağız. Bu büyük bir tecrübe oldu. Özür diliyoruz." dedi.

Çalhanoğlu: 'Yola devam edeceğiz'

Hakan Çalhanoğlu ise "Bütün ülkelere bakınca en genç biziz. 2016'dan sadece ben, Ozan ve Burak Ağabey vardı. Tecrübemiz eksikti. Çok genciz. İlk defa bu sahnede olan oyuncular var. Tecrübe eksikti. Buraya kadar biz başardık, burada da biz elendik. Önümüzdeki turnuva çok önemli. Başımızı dik tutmalıyız. Boynumuzu eğmeyeceğiz. Biz Türkiye'yiz! Halkımızdan özür dileriz. Yola devam edeceğiz. Daha önümüzde çok turnuva var." şeklinde konuştu.

Burak Yılmaz: 'Çok fazla istedik'

Hayallerinin farklı olduğunu dile getiren kaptan Burak Yılmaz ise "Çok iyi hazırlandığımızı düşündüğümüz bir turnuvaydı. Başarılı olanlar, başarısız olanlar vardı sezon içinde. Hayallerimiz çok farklıydı. Belki çok fazla sorumluluk aldık, çok fazla istedik belki. Tüm ülkeden özür diliyoruz. Mahcup ettik. Ülkemiz bize bu formayı verdi. Onları iyi temsil edemedik. Haklarını helâl etsinler. Niyetimiz farklı yöndeydi. Kafamız ve ayaklarımız farklı yöndeydi" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum