Hazard gidiyor Insigne geliyor

Eden Hazard’ı Real Madrid’e satması muhtemel olan Chelsea’nin, Belçikalı’nın yerine Lorenzo Insigne’yi istediği iddia edildi.

Hazard gidiyor Insigne geliyor
13 Haziran 2017 - 11:00 - Güncelleme: 13 Haziran 2017 - 11:11

metro.co.uk'taki habere göre Real Madrid’İn yüksek ihtimalle kadrosuna katacağı Eden Hazard’ın yerini doldurmak isteyen Chelsea’nin, Napoli’den Lorenzo Insigne’nin peşine düştüğü belirtildi.

HAZARD GİDİYOR

Premier Lig şampiyonu olan Chelsea’nin en iyilerinden olan Eden Hazard’ın, Real Madrid başkanı Florentino Perez’in seçim vaadi olması İngiliz kulübünde endişe yarattı. Belçikalı futbolcu için 90 milyon Paund gibi bir bonservisi gözden çıkaran ‘Los Galacticos’un’, Eden Hazard’ı transfer etmesinin muhtemel olduğu belirtildi.

YERİNE INSIGNE

Birkaç sezondur Napoli’de gösterdiği performanslarla dikkat çeken Lorenzo Insigne ise Hazard’ın yerini doldurmak üzere Ada’nın yolunu tutabilir. Chelsea’nin İtalyan futbolcu için en az 45 milyon Paund’u gözden çıkardığı belirtilirken, futbolcuya da senelik 6 milyon Paund civarında bir ücret verebileceği belirtildi.

CONTE VATANDAŞINI İSTİYOR

Eden Hazard’ın yeni sözleşme için yoğun pazarlıkta olan Chelsea’nin, bu görüşmelerden sonuç çıkmazsa İtalyan hocası Conte’nin de çok istediği Lorenzo Insigne’yi bitirerek, Hazard’ın yerini dolduracak. Insigne bu sezon 37 maça çıktı ve 18 gol 9 asistle oynadı. 

YORUMLAR

  • 1 Yorum