Lewandowski için rekor teklif

Sezonu iki kupayla kapatan Real Madrid, transferde Robert Lewandowski’yi gözüne kestirdi. Morata ve Benzema ile yollarını ayırması beklenen İspanyol devinin, Bayern Münih’in golcüsü için önereceği para ise tam 110 milyon euro.

Lewandowski için rekor teklif
13 Haziran 2017 - 11:18

Her sene transferde milyonlarca euro harcayan, bu sezon da kadrosuna yıldızları dahil edebilmek için hiçbir harcamadan kaçınmayacağı tahmin edilen Real Madrid, dünyanın en iyi forvetleri arasında gösterilen Robert Lewandowski’ye kancayı taktı. 

Bayern Münih’in kapısını 110 milyon euroluk rekor bir teklifle çalması beklenen Real Madrid’in bu transferi bitirmek için girişimlere başladığı gelene bilgiler arasında. 

KADRO DAHA DA GÜÇLENECEK

Şampiyonlar Ligi ve La Liga zaferlerinin ardından takımı daha da güçlendirerek unvanlarını koruma peşinde olan İspanyol devi, performansı yeterli bulunmayan Karim Benzema ile yolları ayırmayı planlıyor. 

Bir diğer forvet Alvaro Morata’yı da satması beklenen Madrid takımının bu oyuncuların satışından gelecek paralarla Bayern’ten Lewandowski’yi transfer edeceği İspanyol basınında yer buldu.

ZIDANE ÇOK İSTİYOR

Madrid kulübüne yakınlığı ile bilinen Don Balon gazetesinin haberine göre,  geçtiğimiz sezon sakatlıklar yaşamasına rağmen 33 maçta 30 gol atarak adından söz ettiren Polonyalı futbolcunun, teknik direktör Zidane’nın isteği ile Real Madridli olabileceği belirtildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum