'Her şey EURO 2024 için!'

UEFA Uluslar Ligi'nde Faroe Adaları ile kozlarını paylaşacak olan A Milli Takım'da teknik direktör Stefan Kuntz, basın toplantısında konuştu.

'Her şey EURO 2024 için!'
03 Haziran 2022 - 14:53
A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Faroe Adaları ile yapılacak maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

İşte Stefan Kuntz'un açıklamaları;

Burak'ın Milli Takımı bırakmasının ardından yeni bir organizasyon oluştu. Oyuncularımız yeni bir hikaye yazmak istiyorlar. Bunun için de ilk 4 maçı kazanmalıyız.

EURO 2024 için

İlk aşamada takım ruhuna odaklandık. Portekiz'de kaçan penaltı anını yakalamak istiyorduk, o ana ulaştığımız için mutlu oldum. İtalya maçındaki performanstan tatmin oldum. Şimdi o dönem kapandı. Genç bir takım olduğumuzu söyleyebilirim. Her yaptığımız iş EURO 2024 finallerine kalabilmek için.

Devam etmek isteyecektir

Az önce Cengiz'i dinlenediniz. Avrupa'ya yaşadığı deneyimlerden bahsetti. Bu tarz mükemmel oyuncular yetiştirmek gerekiyor. Böylece kulüpler uluslararası bir kimliğe bürünebilirler. Seviyede burada yüksek olsa belki de Cengiz gibi oyuncular kariyerlerine burada devam etmek isteyecektir.

Değişiklikler olacak

Normalde FIFA sıralamasında 4 veya 8. sırada yer alan bir takımla 100. sırada yer alan takımla oynadığınızda hedefiniz aynı. Başarılı olmak için sahaya çıkıyorsunuz. Topa daha çok sahip olacak bir taktik anlayışıyla oynayabiliriz. Topa ilk temas anımızı değiştirmek istiyoruz. Taktiksel değişikler olacak. Oyun kurma konusunda da denemeler yapıyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum