'Herkesten özür dileyelim'

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Kayserispor'u 3-1 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

'Herkesten özür dileyelim'
25 Nisan 2021 - 01:44 - Güncelleme: 25 Nisan 2021 - 01:44
Süper Lig'de Kayserispor'u 3-1 yenen Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, maç sonunda açıklamalar yaptı.

Mücadeleyi değerlendiren Sergen Yalçın, "İyi bir oyun oldu. Bugün için kazanıp, tekrar motivasyon yakalamak bizim için çok önemliydi. Oyuncularıma konsantrasyon ve motivasyonları için teşekkür ediyorum." dedi.

'Rakibi maçta tutmaya çalıştı'

Hakem kararlarını da eleştiren Yalçın, "Verilmeyen penaltı var. Pedro Henrique sahada nasıl kaldı, hayretler içinde izledik. Cüneyt Çakır rakibi maçta tutmaya çalıştı. Beşiktaş camiasına daha saygılı bir maç yönetimi bekliyoruz. Bizim maçlara gelen hakemlerin cebinde kırmızı kart yok mu? Atılması lazım, atmıyor. Buradaki amaç nedir? Ben çok merak ediyorum. Kural gereği, oyuncunun yaptığı hareket 2. sarı kartı gerektiriyor. 4. hakem, at diyor, Cüneyt hoca atmıyor." şeklinde konuştu.

Sergen Yalçın sözlerini, "Pozisyonları koysunlar, baksınlar. Değilse, özür dileriz. Kuralların uygulanmasını istiyoruz, ekstra bir şey istemiyoruz. Başarıya giden her yol mübahtır kavramı bizde yok. Bizim maçlarda kartları neden göstermiyorlar? Nedir derdiniz? Lütfen bunu açıklarlarsa..." ifadeleriyle tamamladı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum