'Sonları her zaman becermiştir'

Süper Lig'de Antalyaspor'u 1-0 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

'Sonları her zaman becermiştir'
25 Nisan 2021 - 01:44 - Güncelleme: 25 Nisan 2021 - 01:59
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Antalyaspor'u 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

Karşılaşmayı yorumlayan Terim, "Açıkçası planladığımız baskıyı, ilk defa oyunun başından itibaren yapabildik. Dominant bir oyun oynadığımız söylenebilir. Çok adamla, doğru yerde ve doğru zamanda pozisyonlar aldık. İyi kullandık orayı. Böyle bir takıma karşı, bu kadar gol pozisyonu bulmak ve oyunu domine etmek... Boffin'i geçemedik ama oyun olarak doyurucu bir oyun oynadı Galatasaray." dedi.

'Bu kadro çok iyi iş yaptı'

Terim sözlerini, "Halil, bu kadar pozisyona girip gol atmamaya çok üzüldü ama herhalde, sırtı dönük topu alıp da bu kadar becerili olan çok az oyuncu vardır. Ondan çok memnunum. İstatistiksel olarak ümit veren bir oyun oynadık. Çok kişi bu kadroyu garipsemiş olabilir ama bu kadro çok iyi iş yaptı" ifadeleriyle sürdürdü.

Şampiyonluk yarışı için ise tecrübeli teknik adam, "Galatasaray, finaller ve sonları her zaman becermiştir. İnşallah böyle sezon sonuna gideceğiz. Yarışın içinde varız, mesele de o. Sonuna kadar gideceğiz. Galatasaray'a ilk geldiğimde, maç gününde Hagi'yi getirtmiştim, oynamış ve 2 gol atmıştı. Elimizde ne imkan varsa, imkanları doğru ve dürüst şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Mohamed'e güveniyoruz" şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum