Hikmet Karaman: Obradovic güzel dedi

Osmanlıspor deplasmanında 2-1 kazanarak, son haftaya ligde kalma umudu ile girmeyi başaran Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hikmet Karaman açıklamalar yaptı.

Hikmet Karaman: Obradovic güzel dedi
28 Mayıs 2017 - 19:15 - Güncelleme: 28 Mayıs 2017 - 19:33

Spor Toto Süper Lig 33. hafta mücadelesinde Osmanlıspor'u Ankara'da 2-1 mağlup eden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hikmet Karaman açıklamalarda bulundu.

"DEVRE BİTMEDEN GELEN GOL İYİ OLDU"

Hikmet Karaman "Önemli bir galibiyet aldık. Maçın ilk 5 dakikasında pozisyonlar bulduk. Son paslarımız iyi olsa biz öne geçebilirdik. 1-0 mağlup duruma düştükten sonra rakibin pozisyonları vardı. Oyun disiplinini bir bölümde kaybettik. Devre bitmeden golün gelmesi futbol şansı adına iyi oldu. İkinci yarı yaptığımız değişiklikler takıma olumlu yansıdı. İsmail’in sakatlığı şanssızlık oldu. Son 10 dakika sadece defans yaparak maçı bitirmek zorunda kaldık. " şeklinde konuştu.

"UMUDUMUZ YÜZDE 60'LARA GELDİ"

Karaman sözlerine "Kümede kalma şansımızı son haftaya taşıdık. Bursa’dan gelen sonuçla umudumuz yüzde 60’lara geldi. Kazanacağımız bir maç daha var. 2. yarı daha disiplinliydik. Penaltı da kaçırdık ama kazanmayı hak ettik. Düşme çıkmalar hep olacak. Önemli olan buraya gelene kadar ne yaptığımız. Söyleyeceğim çok şey var. Lig bitsin ondan sonra konuşacağım" diyerek devam etti.

"SAVAŞMADAN MAÇ KAZANILMAZ"

Deneyim teknik adam sözlerini "Alanya maçımız da çok zorlu. Bursa Trabzon’a gidecek. Bursa’nın bir avantajı var. Biz kazanırsak onların beraberliği bize yetecek. Önce biz iyi mücadele edeceğiz, savaşacağız. Obradovic güzel dedi 'Savaşmadan maç kazanılmaz' Bizim savaşmamız lazım" şeklinde sonlandırdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum